Over mij en mijn bedrijf - De Lantaarn, Solar Tuinlantaarns

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over mij en mijn bedrijf

              De Lantaarn Solar Lighting


    Mag ik me eerst even aan u voorstellen ?
 
Ik ben Jaap Timmer

en ik heb het idee opgevat om tuinverlichting te maken die het zelfs na donkere dagen doet.
Want, net als zovele andere tuingenieters, merken we dat de kleine Chineese lantaarntjes het niet echt goed doen in Nederland.
Na veel onderzoek en testen ben ik tot de conclusie gekomen dat het haalbaar is om een solar lantaarn te maken die het ook na een donkere dag nog goed doet.
Na meerdere donkere dagen op rij, krijgen ook deze lantaarns het moeilijk, maar ze blijven het doen, want ook met weinig licht worden de oplaadbare batterijen nog opgeladen. 

Daarom heb ik in maart 2015 het bedrijf "De Lantaarn Solar Lighting" opgericht.
Het bedrijf ( ik dus ) houdt zich bezig met het ontwerper en produceren van : Exclusieve handgemaakte tuinlantaarns, uitgevoerd in hoogglans RVS (roestvast staal), voorzien van zonnepanelen, die hun eigen energie opwekken en ‘s avonds licht geven.


De lantaarns zijn voorzien van hoogwaardige Monocristaline zonnepanelen met een hoog rendement.
Het opgevangen licht wordt omgezet in spanning en stroom, dit wordt door het Energie Management Systeem opgeslagen in oplaadbare batterijen en als het donker wordt, wordt de stroom gedoceerd afgegeven aan de zeer zuinige Led lampen.

De lantaarns worden met de hand gemaakt waardoor bijna elke vorm mogelijk is, zoals b.v. vierkant, vijfkant, zeskant, achthoek, wandlantaarns of uw eigen exclusieve ontwerp, dit alles behoort tot de mogelijkheden.

De lantaarns hebben geen aansluitkabels nodig, en ze kunnen dus overal geplaatst worden, hetzij in de zon of in de schaduw als er maar licht bij komt  (direkt of indirekt).

Exclusief : genummerde lantaarns in beperkte aantallen in hoogglans RVS
Ontwerp : Eigen ontwerp of naar het idee van u.
Productie : geheel van RVS , hoogglans gepolijst, met de hand gemaakt in eigen beheer.
Elektonica : Energie Management Systeem: ontwerp en productie in eigen beheer.
Windlicht    : De lantaarns kunnen ook zonder solarpanelen worden uitgevoerd ze zijn dan ondermeer         geschikt als windlicht voor bv een kaars

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu